madammeke.punt.nl
Met pijn in mijn hart
heb ik de knoop doorgehakt... Ik ga niet naar de manifestatie in Den Bosch morgen. Het is dom om te gaan. Volgende maand word ik 68, niks mis mee maar wel een beetje minder jong. Ik loop en beweeg niet zo denderend, heb veel pijn, ben gauw moe. Ik wil er zo heel graag bij zijn morgen zooo graag.

Maar al mag ik met de gouden koets: ik moet het niet doen.  

              

Ik moet niet een paar uur tussen duizenden mensen gaan staan. Ik ga het bekopen met dagen lang nog meer pijn. Dus ik heb de knoop doorgehakt: ik blijf thuis!
 
***Update***
Ik kon er gisteren niet bij zijn. De informatie die ik heronder neerzet heb ik van:
 
armoede werkt niet.nl
en van de SP site Eindhoven
Klik op de foto's om het verslag over de manifestatie te lezen.

Kijk HIER naar het filmpje...


Reacties

Ans op 09-12-2011 13:14
Heel verstandig!!! Natuurlijk is het jammer, maar je moet om jezelf denken, niemand heeft er iets aan als jij er dagenlang last van hebt!
Sannah op 09-12-2011 14:49
Hoe jammer ook, het kon wel eens de juiste beslissing zijn.
Sommige dingen zitten niet in aanvullende pilletjes maar in dit soort dingen.
Madammeke op 09-12-2011 15:59
@Ans en @Sannah, ik weet dat ik de goede beslissing heb genomen, maar het doet zeer. Ik was er zo graag bij geweest. Het is toch de kroon op alle actie die we ervoor gevoerd hebben. Bovendien horen een van mijn zonen en zijn vriendinen vrienden van hen tot de doelgroep...
habadroomt op 09-12-2011 20:58
Moeilijke beslissing , maar wel de juiste. Heel verstandig van je, al kan ik begrijpen dat je er veel moeite mee hebt gehad, je wilt er toch bij zijn natuurlijk.
 
Ik heb vandaag weer een lange werkdag gehad, en dat merk ik goed aan mijn knie, ik heb nu weer meer last dan de laatste paar dagen. Gelukkig is het niet zo erg als vorige week, dus er is verbetering.
Ik ga nu lekker mijn bed in, welterusten alvast.
magda op 10-12-2011 22:55
Héél verstandig om naarje lichaam te luisteren. Niemand heeft er iets aan als jij dagenlang moet rusten. En al wil je nog vanalles doen ,je moet ook rekening houden met je leeftijd. Enne...ze zullen jou wel vertellen hoe het geweest is!
Madammeke op 11-12-2011 09:14
@Haba, Fijn dat er verbetering is. Dat je knie zo lang zeer blijft doen is vervelend.

@Magda, Luisteren naar je lichaam is verstandig om te doen. Op internet zag ik al hoe het was, de rest hoor ik inderdaad vast wel.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl