madammeke.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste artikelen
 Zojuist lag mijn brievenbus erg vol. De nieuwe telefoongids en de goudengids lagen er in. Gelukkig heb ik een vergrootglas gekocht laatst voor erg kleine lettertjes... Zonder dat vergrootglas is het niet meer te lezen. Als het zo door gaat heb ik over een paar jaar een super vergrootglas nodig. Dan is een gewone niet meer toereikend!!
 
Lees meer...   (6 reacties)
Gisteravond kreeg ik een update van Adele in mijn mailbox.
Haar nieuwe DVD is er...
 
 

Tracklist
 
* Hometown Glory
* I'll Be Waiting
* Don't You Remember
* Turning Tables
* Set Fire To The Rain
* If It Hadn't Been For Love
* My Same
* Take It All
* Rumour Has It
* Right As Rain
* One And Only
* Love Song
* Chasing Pavements
* I Can't Make You Love Me
* Make You Feel My Love
* Someone Like You
* Rolling In The Deep

Ik heb hem besteld ;) Ik vind haar zo goed!!
Lees meer...   (2 reacties)
 Het is een merkwaardige dag vandaag. Veertig jaar geleden trouwde ik. Vol vertrouwen dat het voor altijd zou zijn. We kregen drie Kids. Twee ervan leven.
 
Het is nu veertig jaar verder. Ik ben al vanaf mijn 34 ste alleen. Eerst met mijn Kids, die ik alleen opvoedde ... Sinds ze op eigen benen staan ben ik alleen. Ik voel me meestal goed. Soms heb ik last van het alleen zijn, meestal vermaak ik me prima. Ik heb mijn bezigheden en voel me daar goed bij.
 
Als je me vraagt of ik gelukkig ben zeg ik volmondig ja ;) Ik geniet van de dingen die ik doe, van mijn Kids en Kleinkids. Van het feit dat ik gewoon kan zijn wie ik ben... Ik heb nooit meer behoefte gehad aan een andere man, nooit meer wilde ik zo kapot gemaakt worden als ik kapot gemaakt ben door mijn verslaafde echtgenoot.

Het is een merkwaardige dag vandaag. Als het een beetje anders was gelopen, vierde ik vandaag mijn veertig jarige bruiloft. Nu mijmer ik er over dat het leven altijd anders verloopt dan je verwacht, zo gaat dat in het leven!!
Lees meer...   (6 reacties)
Er lag weer een folder met aanbiedingen van Albert Heijn in de bus. Ik wilde hem weggooien maar besloot toch even te kijken. Er staat een aanbieding in van "Harry Potter and the Deathly Hallows part 2"... Voor de helft van de prijs als je 1000 Air miles inlevert. Als ik dat doe, ik heb nét Air Miles genoeg, heb ik alle boeken en alle dvd's van Harry Potter. Ik ben een schijtert, ik kan niet 's avonds kijken want dan slaap ik niet, ik geef het eerlijk toe, maar ik wil hem heel graag hebben. Met mijn 1-persoons huishouding duurt het lang voor ik wat Air Miles bij elkaar heb. Bovendien haal ik maar sommige dingen bij de heer Heijn omdat mijn portemonnee niet groter wordt. Bij wie wél trouwens?


Dus als ik straks boodschappen ga doen...
                                                                 
Lees meer...   (1 reactie)
Ik ben niet meer blij. Morgenvroeg komt er een wasmachine monteur dus het voordeel wat ik bij energie heb, gaat weer weg aan de wasmachine. Hij staat vol water en doet niet veel meer. Ik heb hem 7 jaar en er is nog nooit iets aan kapot geweest. Hopenlijk valt de schade mee.
 
                       
 
***Update*** De monteur is geweest. Er was niks kapot eigenlijk. Waarschijnlijk was het feit dat ik een rubber douchemat aan het wassen was de oorzaak. Omdat de machine dan de was niet goed kan verdelen, kan hij ook het verdere programma niet goed afwerken. Dus bleef er water in de machine staan en centrifugeerde hij ook niet meer. Ik was voortaan geen rubber douchemat meer in mijn wasmachine. Er zaten ook stukjes rubber in de machine ook door dat ik al jaren mijn rubber douchemat in de machine was. Het ie goed dat de machine nagekeken is.
Lees meer...   (4 reacties)
 Ik ben helemaal blij... Zojuist heb ik met iemand van de klantenservice van E-ON gesproken. Dat is mijn energie leverancier. Een jaar geleden moest ik opeens fors bij betalen op mijn jaarlijkse eindafrekening. Ik heb toen mijn vaste voorschotbedrag een beetje hoger gezet dan het advies was...

Nu speel ik ongeveer quite!! De man mag geen cijfers noemen, daar moet ik op wachten tot net voor kerst. Maar ik weet nu al dat ik me geen zorgen hoef te maken over een hoge bijbetaling... En in december hoef ik geen voorschotnota te betalen, die zit er al bij in ;)

Als je in aanmerking neemt dat ik practisch het hele jaar twee vijverpompen heb lopen, dat ik als het erg koud is de verwarming op mijn slaapkamer een beetje open moet zetten ook al slaap ik liever in een koude kamer omdat mijn gewrichten amders jodelen van de pijn, heb ik het keurig gedaan met ook nog eens de strenge winter die we gehad hebben ...

Ik ben blij :0)
Lees meer...   (6 reacties)
Vandaag
 
   is het weer Oma dag ;)    
Lees meer...   (4 reacties)
 Was het een paar weken geleden nog bijna zomer ;) het begint nu toch serieus bijna winter te worden. Opeens ... De sint is in het land, morgen drie bijna-hyper kleinzoontjes want het is zo'n spannende tijd nu.
 
Het fotootje is een stukje vijver. Ik keek naar buiten en zag dat het wateroppervlak bevroren is. Nu al!! Het niet bevroren stukje komt omdat ik een pompje met twee luchtslangen met daaraan twee bollen die belletjes lucht als uitstroom geven, in de vijver heb gehangen. Heb je altijd twee plekken waar het niet dichtvriest. is fijn voor de vissen (hoop ik dan). Op de foto één van die plekken...
 
Ik ga opschieten. Ga zo direct bij Martijn op de koffie. Ik moet ook nog naar zijn nieuwe drumstel kijken.  Hij heeft het al eventjes maar hij omdat hij het erg sruk heeft, is dat er nog steeds niet van gekomen...
 
Morgen ga ik naar Bas, het is mijn oma dag morgen.
 
Lees meer...   (2 reacties)
 Vandaag is het wéér feest ;) We vieren de verjaardagen van Martijn en Cindy vandaag. Ze waren 30 en 28 oktober jarig maar vieren het vandaag.
Lees meer...   (5 reacties)
Sinds maandag middag heb ik mijn rode briilletje ;)) Mijn bril is een beetje ovaal maar verder lijkt hij erg op deze. Gisteren waren we in het stadhuis. Wie wil lezen hoe het was, klik op de 'MijnSP' button en lees bij onderwerp 'Bieb-dossier.' Daar staat ook een filmpje want er was een ploeg van een plaatselijk t.v. station. Zo direct ga ik mijn griepprik halen. Morgen ben ik weer bij mijn kleinzoontjes. Hier is verder alles goed.
Lees meer...   (3 reacties)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl